Το Προσωπικό

portfolio-group-photo

  Θεανώ Κοτίση

  Η Θεανώ Κοτίση γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δράμα, όπου ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της αποφοιτώντας με “άριστα” από το 4ο Ενιαίο Λύκειο Δράμας. Το 2011 αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, ενώ την περίοδο 2013-2014 παρακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στα Πληροφοριακά Συστήματα στο Πανεπιστήμιο του Amsterdam.

  Χριστίνα Γ. Τσολακίδου

  Η βοηθός οδοντιάτρου, Χριστίνα Γ. Τσολακίδου, αποφοίτησε το 2007 από το 4ο Ενιαίο Λύκειο Δράμας με βαθμό «Καλώς». Το 2012 αποφοίτησε από το Α.Τ.Ε.Ι Σερρών και το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοοικονομικής, απ’ όπου έλαβε το πτυχίο της, με βαθμό «Λίαν Καλώς».

  Παρασκευή Α. Τσαούση

  Η Παρασκευή Α. Τσαούση γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση το 2010, αποφοιτώντας από το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου με ειδικότητα Υποστήριξης Συστημάτων, Εφαρμογών και Δικτύων Η/Υ. Το 2016 αποφοίτησε από το ΑΤΕΙ Ιονίων Νήσων και το τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία.

  Μουσμουλίδου Σοφία

  Η βοηθός οδοντιάτρου Μουσμουλίδου Σοφία, με καταγωγή από τη Δράμα, ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της αποφοιτώντας από το 3ο Ενιαίο Λύκειο Δράμας με βαθμό «Καλώς». Το 2011 εισήχθη στο Τμήμα Νοσηλευτικής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας (Σ.Ε.Υ.Π.) του Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ, που εδρεύει στα Ιωάννινα. Ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση το 2015 στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας.