Στεργούλα Παπαμανώλη DDS, MSc

portfolio-photo-2

Στεργούλα Γ. Παπαμανώλη

Η Στεργούλα Παπαμανώλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο όπου ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της. Το 2010 αποφοίτησε από το 3ο Ενιαίο Λύκειο Ρόδου με βαθμό «Άριστα», πετυχαίνοντας την εισαγωγή της με σειρά κατάταξης 5η στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το 2016 έλαβε το πτυχίο της με βαθμό “λίαν καλώς”, κατέχοντας την 4η θέση σε σειρά βαθμολογίας.


Καθόλη την διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών υπήρξε υπότροφος του Ιδρύματος Υποτροφιών Ρόδου "Εμμανουήλ Χριστ. Σταματίου & Μαίρη Χριστ. Σταματίου". Παράλληλα, παρακολούθησε και συμμετείχε με εργασίες σε διάφορα οδοντιατρικά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναπτύσσοντας ειδικό ενδιαφέρον στην Περιοδοντολογία..


Το 2016 μετά από γραπτές εξετάσεις και συνέντευξη, εισήχθη 1η στο τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με αντικείμενο την Περιοδοντολογία και Βιολογία Οδοντικών Εμφυτευμάτων. Κατά την διάρκεια των σπουδών της διεξήγαγε κλινική έρευνα σε ασθενείς με χρόνια περιοδοντίτιδα, μελετώντας την επίδραση του επιδερμικού αυξητικού παράγοντα (EGF) στην πρώιμη επούλωση των ιστών μετά από χειρουργική περιοδοντική θεραπεία. Αποφοίτησε από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα με βαθμό "λίαν καλώς" και έλαβε τον τίτλο της εξειδίκευσης στην Περιοδοντολογία και Βιολογία Εμφυτευμάτων το 2020.


Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας από το 2017. Το 2018 εντάχθηκε στην ομάδα του Περιοδοντολογικού Οδοντιατρείου PerioDrama, όπου και εργάζεται μέχρι σήμερα.